fbpx

SSL 2 & SSL 2+ Сезонски Промотивни Цени

SSL 2 & SSL 2+  Сезонски Промотивни Цени

Вашето SSL студио

Направени со 40+ години на создавање на историја.

SSL 2 и SSL 2+ се повеќе од само USB аудио интерфејси – тие се срцето на вашето ново Solid State Logic персонално студио. Микрофонски предзасилувачи од врвна класа. Моќни влезови за инструменти. Мониторинг со студиски квалитет. Неверојатен софтвер SSL Production Pack. Подигнете го вашиот звук на повисоко ниво со посебното “Legacy 4K аналогно процесирање”.


• 2-in/2-out • SSL mic-pres • 4K Legacy
• 24-bit/192 kHz • Studio quality monitoring
• Single headphone output

SSL2+ персонално студио

2-in/4-out • SSL mic-pres

• 4K Legacy • 24-bit/192 kHz• MIDI I/O • Output for DJ mixers

• 2x independent headphone outputs

Видео за SSL2:
https://bit.ly/2VoDqEh

Видео за SSL2+:
https://bit.ly/2Vm0RhF

До 31 декември, Solid State Logic дава проширен SSL Production Pack заедно со сите нови купени персонални студија SSL2 и SSL2+.

Повеќе за оваа кампања на следниов линк:

https://www.solidstatelogic.com/m…/production-pack-expansion

  Drumstrip plug-in
Abelton Live Lite
1.5 GB of samples of Loopcloud

Flexverb plug-in
Powerful, mix-ready reverb
(free for a limited time)
X-comp plug-in
The ultimate compressor for any source 
(Free for a limited time) 
Select your currency