fbpx

Сезонски попусти од Висион!

Seasonal discounts from Vision!
“Влез во Hi-Fi светот”
За сите вас аудиофили и вљубеници во добриот звук.
Специјални попусти и намалени пакет цени.
Одберете го вашиот пакет и влезете во светот на Hi-Fi.
Пакети со NAD D3020 v2:
Бесплатна достава за следниве продукти и пакети.
(Достава до С. Македонија, Косово и Албанија)
Достава со доплата за следниве продукти и пакети:
(Достава до С. Македонија, Косово и Албанија)
Пакети со Bluesound Powernode 2i:
(достапен во црна и бела боја)
Бесплатна достава за следниве продукти и пакети.
(Достава до С. Македонија, Косово и Албанија)
 
Достава со доплата за следниве продукти и пакети:
(Достава до С. Македонија, Косово и Албанија)
 
Пакети со Bluesound Node 2i:
Бесплатна достава за следниве продукти и пакети.
(Достава до С. Македонија, Косово и Албанија)