fbpx

Dynaudio PRO

Ни претставува огромна Чест и задоволство да ве информираме дека покрај сегментот DYNAUDIO Home, во VISION може да ги добиете и култните професионални монитори DYNAUDIO PRO.

Приказни од корисници. Што велат светски познатите музичари, продуценти и аудио инженери, за Dynaudio PRO?

https://bit.ly/2VCOpLz

Повеќе информации за DYNAUDIO PRO:

https://www.dynaudio.com/professional-audio

Select your currency