fbpx

Рецензија за Dynaudio Contour 20

Победничка формула.

Contour 20 беше селектиран од жири од аудио и видео магазини од повеќе од 20 европски држави.

EISA награда за најдобар продукт 2017-2018

•5 ѕвездни од What Hi-Fi? Awards 2018

https://www.dynaudio.com/home-audio/contour/contour-20

https://www.eisa.eu/eisa-award-logo-dynaudio-contour-20

https://www.whathifi.com/reviews/dynaudio-contour-20-review