fbpx

„Запознавање со Dynaudio” VISION Open Days 20 и 21 ноември 2019

Драги пријатели,

На 20 и 21 ноември 2019 во Висион ќе се оддржи настан, Vision Open Days „Запознавање со Dynaudio” од 12 – 20 ч.

За сите Вас, со префинет аудиофилски вкус и висок сенс за естетика… врвен дизајн и технологија, во име на љубовта кон музичката уметност, го донесовме брендот DYNAUDIO, eден од најреспектабилните брендови во Hi-Fi / High-End светот, во VISION, вашите пријатели на добрата музика.

Ни претставува особена чест да ве поканиме на настан на кој сите вие, вљубеници во музиката ќе можете да не посетите и во нашата демо просторија да го искусите DYNAUDIO.

Промотивни попусти за целата програма на Dynaudio во текот на Ноември и Декември.

Линк од настанот: https://www.facebook.com/events/1451131608344330/?event_time_id=1451131611677663

Линк од мејл поканата:  https://mailchi.mp/8d6f62324adf/vision-dynaudio-2027509

Продукти на демо:

EMIT 20 / EMIT 30,

Evoke 20/ Evoke 30 / Evoke 50

CONTOUR 30

XEO 10

Ве очекуваме,

Со почит,
VISION

Powered by NAD M10, NAD M32, Bluesound Powernode 2i

Select your currency