fbpx

Bluesound Powernode 2i добитник на What Hi-Fi? Awards 2018

Добитник на What hi-Fi? награда 2018. Најдобриот систем во својата ценовна класа. Засилувачот што го смени светот на музичкиот стриминг само што се подобри. Сега опремен со HDMI, можете лесно да го поврзете со HDMI ARC влезот на вашиот телевизор и да уживате во омилената музика, филмови и емисии во вистински high-fidelity со напредна аудио обработка.

Повеќе информации:

www.bluesound.com/products-archive/powernode-2i/

www.whathifi.com/reviews/bluesound-powernode-2i