fbpx

T 758 V3 ресиверот на NAD е прогласен за Најдобар Премиум Ресивер за Домашно Кино од најпрестижниот Hi-Fi печат во светот

T 758 V3 ресиверот на NAD е прогласен за Најдобар Премиум Ресивер за Домашно Кино од најпрестижниот Hi-Fi печат во светот.
Од извонредна изведба на сараунд  звук до огромна срце-затреперувачка моќ, T 758 е вистинско задоволство за сетилата.

Повеќе информации:

nadelectronics.com/nad-electronics-t-758-v3-a-v-receiver-named-best-premium-home-theatre-receiver-by-worlds-most-prestigious-hi-fi-press/?mc_cid=8f655ae99d&mc_eid=c0ba4b2fb5

nadelectronics.com/product/t-758-v3-av-surround-sound-receiver/

Select your currency