fbpx

NAD C658 доби награда Најдобар Музички Стример What Hi-FI? Awards 2019

NAD C658 ги штиклираше сите коцки на листата за Најдобар Музички Стример за 2019 What Hi-Fi Awards.

NAD C 658 BluOS Streaming DAC победи некои од најжешките производи во својата категорија за да биде именуван со Best Buy Award за Најдобар Музички Стример во неговата ценoвна класа. Наградуваниот NAD C 658 е нов вид на стерео компонента, опремена со ESS Saber 32-битен DAC и напреден MM phono влез за поврзување на грамофон, за кој What Hi-Fi Awards вели дека има „најконкурентни карактеристики на пазарот“, во нивниот неодамнешен преглед со пет везди.

Повеќе информации:
https://www.whathifi.com/reviews/nad-c-658?mc_cid=f0e962fcdb&mc_eid=c0ba4b2fb5

https://nadelectronics.com/product/c-658-bluos-streaming-dac/

Select your currency