fbpx

URSA Mini Pro 4.6K G2

URSA Mini Pro 4.6K G2 е професионална дигитална филмска камера која комбинира

неверојатен 4.6K квалитет на сликата со карактеристиките и контролите на

традиционалната boradcast камера! Следна генерација на камерата URSA Mini Pro со

Super 35 4.6K HDR image sensor, 15 stops на динамички опсег и снимање со висока стапка

на фрејмови (до 300 фрејмови во секунда)!

Select your currency