fbpx

ПРИСТИГНА JVC GY-HC500

ПРИСТИГНА JVC GY-HC500

4K “handheld” камера која нуди бескомпромисен квалитет на сликата снимен во живо и конективност што нема да ги најдете во производите на кој било конкурент. Снимајте 4K ултра-HD со HDR и снимајте на SSD или SDHC / SDXC медиуми во широк спектар на формати. Ultra-HD ProRes 422 10-битен на 50 / 60p е можно кога се снима на SDD медиуми. GY-HC500 CONNECTED CAM, исто така, располага со стриминг во живо со високи перформанси 1080 60p / 50p со мала латенција (<500 ms) и голема низа можности на IP далечинскo управување и гледање. Во моментов најнапредна и најразноврсна видео камера во својата класа.

Select your currency