fbpx

NAD M10 освои награда EISA

Горди сме да објавиме дека NAD M10 освои награда EISA за најдобар паметен засилувач. Избран од најпрестижниот hi-fi светски печат, M10 е признат по својата разноврсност, вредност, перформанси и докажан дизајн на иднината.

Прочитајте повеќе тука: https://nadelectronics.com/p…/m10-bluos-streaming-amplifier/

Select your currency