fbpx

Dynaudio Focus XD 20

Без засилувач. Без кабли за звучници. Нема компромис.
Комплетен hi-fi систем … без нередот од комплетниот hi-fi систем.
Овие hi-end активни звучници обезбедуваат вистински безжичен стриминг во висока резолуција, од секој извор, во вашиот дом.

Прочитајте повеќе тука: https://www.dynaudio.com/home-audio/focus-xd/focus-20-xd