fbpx

Node 2i Безжичен повеќе-собен Hi-Res музички стример

Лесно поврзете го безжичниот музички стример DAC, NODE 2i со било кој стерео систем за да го отклучите и откриете универзумот на аудио стримингот. Со доволно аналогни и дигитални опции за влез / излез за задоволување на најпрестижниот аудиофил, NODE 2i ја поврзува вашата опрема со сета музика што некогаш е снимена во светот. Онлајн стриминг услуги, интернет радио, па дури и вашата сопствена дигитална музичка библиотека која се наоѓа на компјутер, паметен телефон или надворешен уред – NODE 2i нуди бесконечен избор на репродукција во вашиот сопствен звучен домен со висок квалитет. Уживајте во вашата музика повеќе од било кога!

  • Поврзете се со постоечки стерео засилувач, AV ресивер или придвижен аудио систем.
  • Одликувајќи се со дигитални и аналогни влезни / излезни опции, стерео мини приклучок за слушалки, сабвуфер RCA mono.
  • Беспрекорно проследува музика од CD плеер или плоча преку NODE 2i на други Bluesound плеери.
  • Едноставно поставување директно во апликацијата BluOS Controller, која е лесна за користење.
  • Пристап и проследување на интернет радио станици, услуги за cloud music сервиси и вашата локална музичка библиотека на повеќе Bluesound Players.
  • Контролирајте музика безжично со интуитивната апликација BluOS Controller.
  • Поврзете го Bluesound со вашиот Amazon Echo со вештината на апликацијата Alexa и користете го Амазонскиот асистент Alexa voice за да ги контролирате плеерите околу домот.
  • AirPlay 2 Ви овозможува да пуштате музика или подкасти од безжични стерео компоненти низ вашата куќа – сите синхронизирани.
Select your currency