fbpx

Новите BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K пристигнаа!

Пристигнаа првите BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K. Голема благодарност до клиентите за покажаната доверба, трпение и лојалност. Со среќа и со здравје да се користат.

Select your currency