fbpx

NAD M32 ја доби престижната 2018 EISA Награда

NAD M32 EISA award winner Best High End Amplifier 2018 – 2019

Голема чест и задоволство ни е да ве информираме дека NAD M32 е добитник на овогодишната престижна награда EISA award во категоријата најдобар High-End засилувач. Наградата ќе биде доделена за време на церемонијата на EISA Awards која треба да се одржи за време на одржувањето на IFA во Берлин, Германија на 31ви Август оваа година.

EISA, the European Imaging and Sound Association, е независно тело со над 50 специјализрани списанија низ целиот свет. Добитниците на наградите се избрани како најдобри во нивната категорија од илјадници производи кој што се разгледани од страна на некоја од членките на EISA списанија, во текот на оваа година. NAD Masters M32 и неговиот иновативен засилувач од D класа, како и можностите за стриминг преку вградениот BluOS® систем допринесоа за неговите врвни перформанси, флексибилност и поврзливост.

DirectDigital Интегрираниот Засилувач на М32 е најдобриот интегриран засилувач на NAD, достапен само кај селектиран број на премиум добавувачи низ светот.

 

https://youtu.be/qSO0Mwjpe80