fbpx

Category Archives: News

Отворена работна позиција – Technical Sales Product Specialist

Technical Sales Product Specialist Опис на позицијата: Tехнички специјалист за продажба и имплементација на продукти и системи во област професионално аудио – видео. Креирање, продажба и имплементација на актуелни технички решенија водени од желбите на клиентите и нивните потреби и можности. Изработка на предлог решенија во претпродажба. Презентација и демонстрирање на продукти / системи на […]

Отворена работна позиција – Project Sales Engineer!

Project Sales Engineer Опис на позицијата: • Инженер – технички специјалист за продажба и имплементација на продукти и системи во област професионално аудио – видео и радиодифузија. • Креирање, продажба и имплементација на актуелни технички решенија водени од желбите на клиентите и нивните потреби и можности. • Планирање (проектирање) и изработка на предлог решенија во […]

Select your currency