fbpx

„ФОКУСИРАЊЕ“ на новата линија FOCUS од DYNAUDIO

На крајот на јуни се фокусираме на Focus – новата линија активни звучници од Dynaudio. Во овие тешки и жешки денови ќе се ладиме со нешто многу COOL! Добро познатите и долго посакуваните звучници од новата Focus линијата oд Dynaudio се конечно во наши раце!
Ве покауваме среда, 28 Јуни и четврток, 29 Јуни, од 12 до 20 часот, во нашата демо соба на ‘test drive’. Focus 10 и Focus 30 се „загреваат“, Focus 50 ги очекуваме.
Ви ветуваме незаборавно искуство и интересно доживување со минималистичкиот концепт на доживување на музичката уметност со интеграција на најновата COOL технологија во линијата Focus – DYNAUDIO.
Ве молиме за претходна најава за што по-COOL „фокусирање“.