VISION нуди опрема од реномирани светски производители кои можат да ги задоволат потребите дури и на најпробирливите клиенти. Опремата и услугите адресираат различни типови публика, од различни места.

Бродкаст & Про Видео

Бродкаст & Про Аудио

Резиденцијални Системи & Домашно Аудио

PA & Комерцијано Аудио

Стативи за Камери и Објективи

Инсталација

ИТ Софтвер & Хардвер

А/В Презентациска опрема

Осветлување