fbpx

VISION на Vinodonia 2022

Приказната на Vision на Skopje Wine Salon – Vinodonia.
Префинет звук, одлично вино и насмеани лица. Се надеваме дека ве однесовме во една различна, возбудлива димензија и дека уживавте во неа.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Select your currency