fbpx

Искусете ја „магијата“ на DYNAUDIO со винските приказни на Винодониа POWERED by VISION

Со задоволство би сакале да ве информираме дека оваа година ќе имаме активно учество на веќе традиционланиот винскиот саем – Винодониа. На 25ти и 26ти Ноември, сите кои имаат пасија кон музиката, кон квалитетниот звук и убавите вина, се добредојдени да ја искусат “магијата” на Dynaudio заедно со VISION и останатите пријатели, на овогодишната Винодониа во Хотел Мериот
Ќе дадеме свој придонес со квалитетни аудио системи на:
1. Главниот стејџ во големата сала на хотелот(Dynaudio Confidence + NAD master series M33 / M23) како поддршка на изведувачите во живо:
– Ѓорѓи Шаревски Трио
2. Во фоајето пред влезот во салата со пригоден сетап од Confidence 20 / 30
За влез во овој дел не се потребни влезници.
Повеќе информации за Винодониа: