Запознајте ја новата Emit серија од Dynaudio

Направете им услуга на вашите уши… ‘entry-level’ никогаш не звучел подобро…

Го претставуваме новиот Emit 10.

Можеби е најкомпактниот во фамилијата, но неговата изведба ја побива неговата големина.

Emit 10 е идеалниот избор доколку имате лимитиран простор. Способен е за изненадувачка бас изведба, но нема да ја преполни собата дури и кога е оптеретен до гласност која би ги вознемирила соседите – ја има и додадената предност што не му е потребен голем простор позади него така што можете да го поставите блиску до ѕид.

И ако одите all-in за set-up за домашно кино, тогаш Emit 10 перфектно функционира и како преден и како заден канал за вашиот 5.0 или 5.1 surround-sound систем.

Го претставуваме новиот Emit 20.

Emit 20 e full-size standmound звучник и добро се совпаѓа подеднакво добро во стерео пар или како дел од покомплексен home-cinema set-up без ништо помалку од неверојатна изведба. Користете го за вашите предни и задни сараунд канали и искусете малку повеќе ‘oompf’ во вашите 5.0 или 5.1 канални конфигурации.

Го претставуваме новиот Emit 30.

Ако сте во потрага по малку повеќе моќност од вашиот систем, вие сте го пронашле тоа. Emit 30 е компактен two-and-a-half-way звучник кој е дизајниран да импресионира и при користење како stand-alone стерео пар или како дел од 5.1-канален (или повеќе) домашно кино.

Го претставуваме новиот Emit 50.

Пар големи самостоечки звучници даваат изјава. Со Emit 50 таа изјава е звучна како и визуелна. Без компромиси.

Без разлика дали сакате да составите моќен стерео систем, или вистински да им дадете поттик на вашите multi-channel филмови и музички Blu-ray во средна до голема соба, Emit 50 ве покрива.

Го претставуваме новиот Emit 25C.

Emit 25C e посветен средишен канал за multi-channel systems.

Moже да се тврди дека средишниот канал е најважниот дел од било кој сараунд систем. Оттаму доаѓа лавовскиот дел од дијалогот во филм, и од каде што често доаѓа фокалната точка на музиката во multi-channel микс. Од круцијално значење е тоа да се направи правилно. Emit 25C го прави правилно.

Select your currency
EUREuro