fbpx

Прв Пост како вест

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Текстот е на македонски

Твитер корисник, познат како @MMDDJ_, сподели фотографија направена со Galaxy S9 и споредена со камерата на неговиот претходник, S8. За жал, на никој начин неможеме да провериме дали навистина станува збор за фотографија направена со смартфонот.