Related image

Bluesound е наградуван безжичен hi-res систем за звук кој ви овозможува да слушате музика во која било и во секоја соба низ вашиот дом. Изберете музика од вашиот омилен Интернет сервис за стриминг или од вашата музичка библиотека поврзана со вашата домашна LAN/WiFi мрежа. Контролирајте каде, во кој обем и кога музиката ќе се репродуцира со помош на бесплатната BluOS апликација за вашиот паметен мобилен телефон, таблет уред или десктоп компјутер. Добивањето на толку детални звуци што може да ги испорача само аудиофилски систем од високо ниво никогаш не било полесно. Сега е лесно да се живее HiFi.

NAD

product thumbnail image549 Eur.

Node 2 
Wireless Streaming Music Player 
 • Stream music all over the home
 • Access Internet radio stations, cloud music services, NAS
 • Control music wirelessly with an intuitive Controller App
 • Instinctive touch control on unit

Genelec 4" G Two Active Speaker (White)470 Eur.

G Two 
2-Way Active Speaker (Black or White)
 • 4" Woofer & 3/4" Tweeter
 • Woofer 25W + Tweeter 25 W
 • Rear Adjustable Tone Controls
 • 1 x RCA Analog-Input

Genelec 8030C Active Two-Way 5" Studio Monitor (Single)677 Eur.

G Three 
2-Way Active Speaker (Black or White)
 • 5" Woofer & 0.75" Tweeter
 • Bi-Amped Class-D Amplifiers
 • Directivity Control Waveguide Technology
 • Minimum Diffraction Enclosure Technology

Genelec G Four 90W Active Speaker (White)1067 Eur.

G Four 
2-Way Active Speaker (Black or White)
 • 6.5" Woofer & 3/4" Tweeter
 • Woofer 90W + Tweeter 90 W
 • Rear Adjustable Tone Controls
 • 1 x RCA Analog-Input

Genelec G Five Active Speaker (Black)1687 Eur.

G Five
2-Way Active Speaker (Black or White)
 • 8" Woofer & 1" Tweeter
 • Woofer 150W + Tweeter 120 W
 • Rear Adjustable Tone Controls
 • 1 x RCA Analog-Input
Genelec F One 6.5" 40W Active Subwoofer (Black)597 Eur.
F One
Active Subwoofer (Black or White)
 • 6.5" Magnetically Shielded Driver
 • 40W Amplifier Power
 • Integrated Bass Management
 • 35 - 120 Hz LFE Frequency Response
Genelec F Two 8" Active Subwoofer (Polar White)1219 Eur.
F Two
Active Subwoofer (Black or White)
 • 8" Magnetically Shielded Driver
 • 150W Amplifier Power
 • Integrated Bass Management
 • 27 - 120 Hz LFE Frequency Response