Наскоро / Coming Soon

ВИСИОН ДОО увоз-извоз Скопје. Локацијата на компанијата е во Општина Аеродром, Скопје, каде се наоѓаат нашиот изложбен салон, магацин и канцеларии. Главната активност на компанијата е продажба на интегрирани аудио визуелни системски решенија и проекти за развој, инсталација и одржување на телевизиски и радио станици и продукциски студиа. Повеќето од производите кои ги продаваме се од професионални аудио и видео брендови. Околу 80% од прометот на компанијата е од продажба на опрема, а остатокот е од услуги за одржување, претежно на домашен пазар, но и на клиенти од соседните земји како Косово и Албанија.